logo
از سوی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز برگزار شد:

بررسی امکان استفاده از گراس های علوفه ای چندساله برای کمک به احیای دریاچه ارومیه

  از سوی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز برگزار شد: بررسی امکان استفاده از گراس های علوفه ای چندساله برای کمک به احیای دریاچه ارومیه   ...

بازدید دکتر خاوازی، رئیس جدید سازمان تحقیقات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی  تبریز

  دکتر کاظم خاوازی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از آزمایشگاه ­ها و گلخانه پیشرفته تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز از پژوهشکده های تابعه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کرد.   ...

بازدید رئیس محترم سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از 
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

بازدید رئیس محترم سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران ...

عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، برنده جایزه بزرگ زیست فناوری شد.

دکتر محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذاییِ پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به کسب جایزه بزرگ زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس شد.

  دکتر محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذاییِ پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به کسب جایزه بزرگ زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس شد. ...

ويژه همكاران
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک