logo
dividerآرشیو اخبارdividerدر مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری برترین‌های پژوهش و فناوری پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع ‏غذایی در استان معرفی و تقدیر شدند
در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری برترین‌های پژوهش و فناوری پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع ‏غذایی در استان معرفی و تقدیر شدند
در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری برترین‌های پژوهش و فناوری پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع ‏غذایی در استان معرفی و تقدیر شدند

 

 

مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1402 با معرفی و تقدیر از برترین‌های پژوهشکده در حوزه‌های مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در این مراسم که با حضور رئیس، معاون، اعضای هیات علمی، کارکنان پشتیبانی و تعدادی از بازنشستگان پژوهشکده برگزار شد، محمدامین حجازی رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در سخنانی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری از زحمات ارزشمند همکاران به ویژه همکاران برگزیده تقدیر و تشکر به عمل آورد.

در این مراسم همچنین پس از ارائه گزارشی از روند انتخاب برترین‌ها از سوی محمدامین حجازی، برترین های پژوهشکده در سطح استانی و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران در حوزه پژوهشگر، کارشناس تحقیقاتی و کارشناس پشتیبانی برتر معرفی شدند. در بخش محقق هیئت علمی نمونه رضا محمدی، کارشناس تحقیقاتی برتر حسین محمدزاده جلالی و در بخش همکار نمونه پشتیبانی از اکبر زارعی و سجاد طباطبائی به همراه لوحی از طرف اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تقدیر شد.

در هفته پژوهش همکاران پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی علیرضا وطن دوست مسئول امور اداری پژوهشکده به عنوان کارشناس پشتیبانی نمونه و صالح امیری به عنوان کارشناس تحقیقاتی نمونه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی انتخاب و توسط دکتر مردی ریاست پژوهشگاه از آنان تقدیر بعمل آمد.

                                                

                                                

                                                 

                                                

 

منبع : روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک