logo
زمینه های تحقیقاتی

-   ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻮاد ﺑﺎ ارزش اﻓﺰوده ﺑﺎﻻ از ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ

-   ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺗﮑﻨﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ

-   اﺳﺘﺨﺮاج و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻮاد ﺑﺎ ارزش از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺎورزی

-   ﺟﻤﻊ آوری،  ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ و ﻏﺮﺑﺎل ﮔﺮی ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺰم ﻫﺎی ﻣﻮﺛﺮ در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ

-   ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ ﺟﻬﺖ اﺳﺘﻔﺎده در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، آراﯾﺸﯽ، ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ، داروﯾﯽ و ﮐﺸﺎورزی

-   ارزﻳﺎﺑﯽ و ﺑﻬﻴﻨﻪ ﺳﺎزی روش ﻫﺎی رﻳﺰازدﻳﺎدی ﮔﻴﺎﻫﺎن زراﻋﯽ و ﺑﺎﻏﯽ ﻣﻬﻢ ﻣﻨﻄﻘﻪ  

-   ارزﯾﺎﺑﯽ و ﻏﺮﺑﺎﻟﮕﺮی ﮔﺮاس ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ 

 


© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک