logo
dividerآرشیو اخبارdividerرئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی خبر داد‎:‎‏ ایجاد مرکز نوآوری بیوتکنولوژی صنایع غذایی در تبریز
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی خبر داد‎:‎‏ ایجاد مرکز نوآوری بیوتکنولوژی صنایع غذایی در تبریز
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی خبر داد‎:‎‏ ایجاد مرکز نوآوری بیوتکنولوژی صنایع غذایی در تبریز

 

 

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به رویکرد جدید پژوهشگاه مبنی بر افزایش انعطاف پذیری و ایجاد ارتباط ساختاری در همکاری با بخش خصوصی از راه‌اندازی مرکز نوآوری بیوتکنولوژی صنایع غذایی در پژوهشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، محمدامین حجازی که روز یکشنبه ۱۰ دی ماه در مراسم تقدیر و بازدید رئیس هیئت مدیره هلدینگ سرمایه گذاری وطن به همراه مدیرعامل و معاونان هلدینگ شیرین وطن از پژوهشکده سخن می‌گفت همچنین آمادگی مرکز را برای اختصاص فضایی به هلدینگ شیرین وطن در مرکز به منظور پیشبرد طرح‌های نوآورانه در حوزه صنایع غذایی اعلام کرد.

 رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در ادامه با اهدای لوح تقدیر به خلیل وطن دوست، رئیس هیئت مدیره هلدینگ سرمایه گذاری وطن، مراتب تشکر و قدردانی خود را از همراهی گرم و صمیمی هلدینگ شیرین وطن با پژوهشکده اعلام کرد.

 دکتر حجازی همچنین با ارایه گزارشی ضمن معرفی بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به تبیین راهبردها، دستاوردها و توانمندی‌های پژوهشگاه در حوزه های مختلف پرداخت

حجازی با اشاره به محوریت صنایع غذایی در پژوهشکده منطقه‌ای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در تبریز اظهار داشت: پژوهشکده به اتکای تعهد و تخصص اعضای هیئت علمی و کارشناسان، توانمندی بسیار بالایی در کمک به شرکت های صنایع غذایی دارد.

وی همچنین بر ضرورت همکاری هر چه بیشتر با بخش خصوصی برای حل مشکلات کاربردی این حوزه تاکید کرد

حجازی ضمن تشریح راهبردهای مختلف همکاری‌های پژوهشی و توسعه‌ای با بخش خصوصی، ایجاد ساختارهای مورد نیاز را در توفیق اینگونه همکاری ها با اهمیت تلقی کرد

خلیل وطن دوست، رئیس هیئت مدیره هلدینگ سرمایه گذاری وطن ‏هم ضمن آرزوی موفقیت و اذعان به توانمندی پژوهشکده در تاثیرگذاری هرچه بیشتر بر اقتصاد و امنیت غذایی کشور گفت: امیدواریم بتوانیم به کمک یکدیگر و طرح ایده های جدید نوآورانه، دانش بنیان و مشتری پسند، همکاری موثری داشته و شاهد پیشرفت ایران عزیزمان باشیم.

در ادامه، محمد شهباز، معاون طرح و توسعه هلدینگ شیرین وطن ‏به معرفی ماموریت های هولدینگ پرداخت و گفت: در حوزه تولید رنگدانه های طبیعی، افزایش ارزش غذایی، بهبود کیفیت، بهبود ماندگاری، بهبود طعم و رایحه محصولات، استفاده از رنگ و طعم دهنده‌های طبیعی، اسانس‌ها و عصاره ها مایل به همکاری و توسعه محصول با کمک پژوهشگران پژوهشکده هستیم.

 وی در ادامه برقراری جلساتی منظم را برای پی گیری مباحث و شروع عملی همکاری ها خواستار شد و پیشنهاد انعقاد موافقت نامه همکاری و  قرارداد کار مشترک را مطرح کرد.

 شهباز همچنین نسبت به معرفی مشاورانی از سوی پژوهشگاه برای همکاری پژوهشی توسعه‌ای اظهار علاقه کرد.

در ادامه این نشست مشترک، رئیس هیئت مدیره هلدینگ سرمایه گذاری وطن‏ به همراه مدیرعامل ، معاون طرح و توسعه، مشاور عالی هلدینگ، معاون تحقیق و توسعه و همچنین مدیر کارخانه شیرین وطن از بخش های مختلف پژوهشکده، امکانات پژوهشی و تاسیسات بازدید کردند و ‏از نزدیک با پروژه های در حال اجرا آشنا شدند.

                                          

                                          

                                          

                                          

                                          

                                          

                                                    

                                      

                                                              

                                                      

                                                        

                                           

                                           

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک