logo
گروه پژوهشی کشت بافت و سلول

کشت بافت یکی از مهمترین و اساسی ترین بخشهای مرتبط با بیوتکنولوژی کشاورزی است که در حقیقت یک روش تکثیر غیرجنسی در شرایط کاملا استریل می باشد. در این فناوری معمولا یک قسمت از گیاه بنام (Explant) تحت شرایط کاملا استریل و مصنوعی در یک محیط کشت قرار گرفته و در مدت کوتاهی تعداد زیادی گیاه شبیهپایه مادری تولید می­ شود. در گیاهانی که تکثیر انبوه آنها با مشکل مواجه است با استفاده از این فناوری می­توان بر مشکلات فائق آمد و  نسبت به ازدیاد آنها اقدام نمود. هدف این گروه تدوین پروتکل ریز ازدیادی پایه های درختان میوه و تولید انبوه آنها با استفاده از روش­ های مختلف  کشت بافت می ­باشد.


© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک