![]() Please Wait |
زمینه های تحقیقاتی | |
- ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻮاد ﺑﺎ ارزش اﻓﺰوده ﺑﺎﻻ از ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ - ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺗﮑﻨﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ - اﺳﺘﺨﺮاج و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻮاد ﺑﺎ ارزش از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺎورزی - ﺟﻤﻊ آوری، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ و ﻏﺮﺑﺎل ﮔﺮی ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺰم ﻫﺎی ﻣﻮﺛﺮ در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ - ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ ﺟﻬﺖ اﺳﺘﻔﺎده در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، آراﯾﺸﯽ، ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ، داروﯾﯽ و ﮐﺸﺎورزی - ارزﻳﺎﺑﯽ و ﺑﻬﻴﻨﻪ ﺳﺎزی روش ﻫﺎی رﻳﺰازدﻳﺎدی ﮔﻴﺎﻫﺎن زراﻋﯽ و ﺑﺎﻏﯽ ﻣﻬﻢ ﻣﻨﻄﻘﻪ - ارزﯾﺎﺑﯽ و ﻏﺮﺑﺎﻟﮕﺮی ﮔﺮاس ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ
|
|
|
|