Please Wait
صفحه اصلی
پژوهش
پژوهشکده منطقه ای
درباره پژوهشکده
معرفی کلی
رییس پژوهشکده
زمینه های تحقیقاتی
تجهیزات و امکانات
رویدادها و اخبار
گالری
صفحه اصلی
نیروی انسانی
اعضاء هیئت علمی
کارشناسان
اداری، مالی و پشتیبانی
گروه های پژوهشی
گروه های پژوهشی مهندسی فرایندهای زیستی غذایی
گروه های پژوهشی کشت بافت و سلول
گروه های پژوهشی میکروبیولوژی مولکولی
تحقیقات
تحقیقات جاری
تحقیقات خاتمه یافته
دستاوردها
تجاری شده
قابل تجاری
انتشارات
جوایز و دستاوردها
فرصت های همکاری
برنامه های پسا دکتری
پایان نامه های پیشنهادی
استخدام
لینک های مفید
مراکز پژوهشی
بانک های اطلاعاتی
کتابها و مقالات مفید
قابل تجاری
قابل تجاری
دانش فنی فرمولاسیون غنی سازی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با استفاده از جلبک
تدوین پروتکل ریز ازدیادی گل محمدی
( Rosa damascena Mill.)
تدوین پروتکل ریز ازدیادی مو کشمشی عاری از آگروباکتریوم
دانش فنی
بهره برداری از دودهای خروجی از یک سیستم
DG-CHP
جهت پرورش جلبک های مولد سوخت زیستی و پرورش گیاه در گلخانه
دانش فنی فرمولاسیون تولید مستقیم دوغ پروبیوتیک از شیر
طراحی و ساخت فتوبیوراکتور در سطح نیمه صنعتی برای تولید همزمان بیومس جلبک و آب شیرین
دانش فنی تولید بذر اصلاح شده گراسهای چند ساله علوفه ای و چمنی
تدوین پروتکل ریز ازدیادی زالزالک (
Crataegus sp
) بومی منطقه آذربایجان
|
|
|
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط
طراحی سایت
داتک