Please Wait
صفحه اصلی
پژوهش
پژوهشکده منطقه ای
درباره پژوهشکده
معرفی کلی
رییس پژوهشکده
زمینه های تحقیقاتی
تجهیزات و امکانات
رویدادها و اخبار
گالری
صفحه اصلی
نیروی انسانی
اعضاء هیئت علمی
کارشناسان
اداری، مالی و پشتیبانی
گروه های پژوهشی
گروه های پژوهشی مهندسی فرایندهای زیستی غذایی
گروه های پژوهشی کشت بافت و سلول
گروه های پژوهشی میکروبیولوژی مولکولی
تحقیقات
تحقیقات جاری
تحقیقات خاتمه یافته
دستاوردها
تجاری شده
قابل تجاری
انتشارات
جوایز و دستاوردها
فرصت های همکاری
برنامه های پسا دکتری
پایان نامه های پیشنهادی
استخدام
لینک های مفید
مراکز پژوهشی
بانک های اطلاعاتی
کتابها و مقالات مفید
تحقیقات خاتمه یافته
تحقیقات خاتمه یافته
طراحی و ساخت فتوبیوراکتور به منظور کشت جلبکهای تک سلولی
تولید و استخراج همزمان بتاکاروتن از سلولهای زنده دونالیلا در سطح پایلوت
جداسازی باکتریهای پروبیتیک از فراوردههای لبنی تخمیری سنتی
بررسی تولید لیپید در ریزجلبک سبز دونالیلا جهت فراوری بیودیزل
بیوتکنولوژی جلبکهای میکروسکوپی
بررسی خصوصیات پروبیوتیکی محصولات لبنی سنتی
بررسی قابلیت کاهش کلسترول توسط ایزوله بومی لاکتیک اسید باکتریا با پتانسیل پروبیوتیکی در شرایط
In vivo
شناسایی و بررسی تنوع ژنتیکی جلبک آب شور
Duanaliella salina
بر اساس ژن
18S rDNA
و نشانگرهای
AFLPs
شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان شرقی
بررسی اثرات فیلمهای پلیمری تهیه شده با نانو ذرات کیتوزان- پلی لاکتوگالاکتید حاوی روغن لیمونن بر افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس ها از خمیر نان های محلی معروف در استان آذربایجان شرقی
مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیکی، بیوشیمیایی و هماتولوژیکی ناشی از مصرف سیب زمینی تراریخته بیان کننده ژن
Cry1Ab
با استفاده از مدل حیوانی
کشت جلبک کلرلا در فتوبیوراکتور جدید ساخته شده در مقیاس پایلوت
بررسی میزان جذب کلسترول و قابلیت مهارکنندگی باکتریهای بیماریزا توسط باکتریهای با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان
|
|
|
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط
طراحی سایت
داتک