Please Wait
صفحه اصلی
پژوهش
پژوهشکده منطقه ای
درباره پژوهشکده
معرفی کلی
رییس پژوهشکده
زمینه های تحقیقاتی
تجهیزات و امکانات
رویدادها و اخبار
گالری
صفحه اصلی
نیروی انسانی
اعضاء هیئت علمی
کارشناسان
اداری، مالی و پشتیبانی
گروه های پژوهشی
گروه های پژوهشی مهندسی فرایندهای زیستی غذایی
گروه های پژوهشی کشت بافت و سلول
گروه های پژوهشی میکروبیولوژی مولکولی
تحقیقات
تحقیقات جاری
تحقیقات خاتمه یافته
دستاوردها
تجاری شده
قابل تجاری
انتشارات
جوایز و دستاوردها
فرصت های همکاری
برنامه های پسا دکتری
پایان نامه های پیشنهادی
استخدام
لینک های مفید
مراکز پژوهشی
بانک های اطلاعاتی
کتابها و مقالات مفید
گروه پژوهشی میکروبیولوژی ملکولی
گروه پژوهشی میکروبیولوژی ملکولی
غربال گری ژنوتیپ های برتر با استفاده از نشانگرهای مولکولی
مکان یابی
QTL
های مرتبط با صفات مهم زراعی
شناسایی مولکولی چند ژنی براساس نواحی ژنوم هسته ای و اندامکی گیاهان و ریزموجودات بومی
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های مورد مطالعه با استفاده از نشانگرهای مولکولی
تجزیه
و
تحلیل
روابط
خویشاوندی
و
تکاملی
موجودات
مورد
مطالعه
بررسی
بیان
ژن
های
کلیدی
در
مسیرهای
بیولوژیکی
موجودات
مورد
مطالعه
استفاد
از
ابزارهای
بیوانفورماتیکی
در
تجزیه
و
تحلیل
داده
های
مولکولی
|
|
|
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط
طراحی سایت
داتک