logo
dividerآرشیو اخبارdividerنشست مشترک مسئولین و جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه پیام نور تبریز با رئیس و اعضای هیئت علمی ‏پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، روز یکشنبه مورخ 24 اردیبهشت ماه مسئولین و جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه پیام نور تبریز از جمله حسین عباسی معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور استان و مرکز تبریز و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای خلیلی مسئول نمایندگی نهاد رهبری استان و مرکز تبریز، در جلسه ای مشترک با حضور رئیس و اعضای هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در نشستی اختصاصی به منظور تبادل نظر دو مجموعه در پژوهشکده حضور یافتند.

در ابتدای این جلسه، دکتر حجازی، ضمن خوشامدگویی به میهمانان به معرفی اعضاء هیئت علمی و بخش­ های مختلف پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پرداخته و گزارشی را از دستاوردهای مهم پژوهشکده، پروژه ­های در دست اجرا و برنامه های پژوهشکده در سال 1402 ارائه دادند. اعضای هیات علمی و کارشناسان پژوهشکده نیز ضمن ارایه توضیحات تکمیلی در خصوص پروژه ها به سوالات مطرح از سوی میهمانان پاسخ دادند. در ادامه جلسه درخواست­ ها و پیشنهاداتی از سوی میهمانان مطرح شد که دکتر حجازی در پاسخ به درخواست مسئولین و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور تبریز آمادگی پژوهشکده را برای همکاری در اجرای  طرح­ های پژوهشی مشترک، بهره مندی متقابل از امکانات آزمایشگاهی، پذیرش دانشجو و کارآموز از دانشگاه پیام نور  و راه اندازی نشریه علمی مشترک ما بین پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و دانشگاه پیام نور در قالب تفاهم نامه امضا شده اعلام نمودند. حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای خلیلی در انتهای جلسه ضمن تشکر از میزبان، این جلسه مشترک را فرصتی برای همکاری و هم افزایی دو مجموعه علمی دانستند و اظهار امیدواری کردند که حاصل اینگونه همکاری ها برای استان و کشور با خیر و برکت همراه خواهد بود. در انتهای جلسه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی برای بازدید از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه پیام نور دعوت بعمل آمد.

در ادامه این نشست مشترک، مسئولین و اعضاء هیئت علمی دانشگاه پیام نور از آزمایشگاه­ ها و گلخانه پژوهشکده بازدید کردند و از نزدیک با پروژه های در حال اجرا آشنا شدند.

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک