![]() Please Wait |
![]() طی سخنرانی علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بررسی شد: سیستم های ضد فاژی در باکتری های اسیدلاکتیک و استفاده از رویکرد داده کاوی ژنومی در تعیین ویژگی این سیستم ها
در سخنرانی علمی این هفته پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نتایج تحقیقات عضو هیات علمی پژوهشگاه در خصوص سیستم های ضد فاژی در باکتری های اسیدلاکتیک و استفاده از رویکرد داده کاوی ژنومی در تعیین ویژگی این سیستم ها ارایه شد.
به گزارش روابط روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، دکتر بهمن پناهی، عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه در ابتدای سخنرانی خود با اشاره آلودگی فاژ یک مشکل بسیار جدی برای صنعت باکتری های اسید لاکتیک است. فاژها می توانند باکتری ها را لیز کنند و باعث کندی و حتی توقف روند تخمیرشوند. |
|