logo
dividerآرشیو اخبارdividerارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه به رتبه استاد پژوهشی
ارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه به رتبه استاد پژوهشی
ارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه به رتبه استاد پژوهشی

 

دکتر محمد امین حجازی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مرتبه استاد پژوهشی ارتقا یافت.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر محمد امین حجازی که ریاست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه را عهده دار است علاوه بر ارائه بیش از 100 مقاله علمی، دارای دو اختراع ثبت شده بین المللی و هفت مورد اختراع ثبت شده  ملی و ثبت دو گونه و جنس جدید باکتریایی در سطح بین المللی است.

در فهرست بلند جوایز و افتخارات علمی دکتر حجازی کسب عنوان دانشجوی بورسیه نمونه دوره دکتری دانشگاههای خارج کشور و اخذ بورسیه پسادکتری دانشگاه واخنینگن هلند در سال  ۱۳۸۲،کسب جایزه جشنواره بین المللی خوارزمی و جایزه بهترین مخترع جوان از  سازمان جهانی مالکیت معنوی WIPO  در سال ۱۳۸۳، کسب جایزه ملی محیط زیست در سال 1384، کسب عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان شرقی در سالهای ۱۳۷۸ و 13۸۹  و 1392، کسب عنوان پژوهشگر برگزیده وزارت جهاد کشاورزی در سالهای 13۸۷ و 13۹۱، کسب عنوان چهره  برتر استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۸، کسب جایزه جشنواره شهید رجایی در سال 1392 و دریافت جایزه بزرگ زیست‌فناوری دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۰ و 1396 ثبت شده است.

زمینه اصلی تحقیقات دکتر حجازی، بیوتکنولوژی غذا و بیوتکنولوژی ریز جلبک ها است و در این راستا با انجام پروژه‌های متعدد برخی مفاهیم جدید در این زمینه ها را در کشور پایه گذاری و توسعه داده است.

تولید ترکیبات باارزش در جلبک ها و  مطالعات گسترده در حوزه باکتری های اسید لاکتیک و پروبیوتیک ها و تولید محصولات فراسودمند از آنها از زمینه های اصلی تحقیقاتی ایشان است که چندین دانش فنی جدید در این زمینه ها توسعه داده است.

 

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک