logo
dividerآرشیو اخبار
آرشیو اخبار
نام گروه :  
مجلس بزرگداشت دکتر بهزاد قره یاضی و مهندس شایان فر در تبریز برگزار شد
  مجـلس ترحیـم و بزرگداشت زنده‌یاد دکتر بهزاد قره یاضی،مؤسس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و  رئیس اسبق سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و شادروان مهندس حبیب شایان فر، معاون اسبق سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی روز پنج شنبه دهم تیرماه در تبریز برگزار شد. ...
ارتقای عضو هیات علمی پژوهشگاه به رتبه استاد پژوهشی
  دکتر محمد امین حجازی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مرتبه استاد پژوهشی ارتقا یافت ...

برگزاری مجلس ترحیم و بزرگداشت در گذشت دکتر بهزاد قره یاضی، استاد و موسس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
        برگزاری مجلس ترحیم و بزرگداشت در گذشت دکتر بهزاد قره یاضی، استاد و موسس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی ...
بازدید رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز
بازدید رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز ...
توفیق محققان پژوهشگاه در تدوین پروتکل ریزازدیادی گیاه زغال اخته
توفیق محققان پژوهشگاه در تدوین پروتکل ریزازدیادی گیاه زغال اخته ...
دستیابی محققان پژوهشگاه به پروتکل ریزازدیادی گیاه سماق
  محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به پروتکل ریزازدیادی گیاه سماق دست یافتند. ...
بازدید اعضاء هیات علمی دانشگاه مراغه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
بازدید اعضاء هیات علمی دانشگاه مراغه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران ...
بازدید سرکار خانم دکتر خوش خلق سیما و هیات همراه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
بازدید سرکار خانم دکتر خوش خلق سیما و هیات همراه از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی ...
قهرمانی تیم فوتسال و نایب قهرمانی تیم والیبال پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
قهرمانی تیم فوتسال و نایب قهرمانی تیم والیبال پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران       ...
از سوی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز برگزار شد:

بررسی امکان استفاده از گراس های علوفه ای چندساله برای کمک به احیای دریاچه ارومیه
  از سوی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز برگزار شد: بررسی امکان استفاده از گراس های علوفه ای چندساله برای کمک به احیای دریاچه ارومیه   ...
تعداد آیتم در صفحه :
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک