logo
dividerآرشیو اخبار
آرشیو اخبار
نام گروه :  
دستیابی ایران به فناوری تولید بتاکاروتن از ریزجلبک در بیوراکتور
محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به فناوری بهینه تولید بتاکاروتن از ریزجلبک دونالیلا سالینا در بیوراکتور دست یافتند. ...
سخنرانی آقای دکتر محمد امین حجازی عضو هیات علمی پژوهشکده در پژوهشگاه نیرو
سخنرانی آقای دکتر محمد امین حجازی عضو هیات علمی پژوهشکده در پژوهشگاه نیرو ...
به همت محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی: سامانه تولید همزمان انرژی الکتریکی، گرمایشی و سوخت‌های زیستی به بهره‌برداری رسید. 95/11/25
به همت محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی: سامانه تولید همزمان انرژی الکتریکی، گرمایشی و سوخت‌های زیستی به بهره‌برداری رسید. 95/11/25 ...
تولید محصولات آرایشی بهداشتی فراسودمند با بیومس جلبک ساخت محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی
تولید محصولات آرایشی بهداشتی فراسودمند با بیومس جلبک ساخت محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ...
بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
  در این بازدید که در مورخه 3/11/95 انجام گرفت آقای پییر آندره لوت ( Pierre-Andre LUOTE) وابسته همکاری­ های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه در ایران از گلخانه تحقیقاتی و آزمایشگاه­ های پژوهشکده بازدید به عمل آوردند و پروژه ­های در دست اجرای پژوهشکده معرفی گردید. پس از بازدید در اتاق جلسه که آقای دکتر ابوالقاسم محمدی نیز حضور داشتند ابتدا آقای دکتر حجازی گزارشی از فعالیت ­های تحقیقاتی پژوهشکده ارائه و اولویت ­های تحقیقاتی پژوهشکده را تبیین نمودند و اظهار داشتند که تمایل به همکاری به­ ویژه در حوزه بیوتکنولوژی صنایع غذایی با مراکز مرتبط در فرانسه می­ باشند. در ادامه آقای پییر آندره لوت اظهار داشتند که دولت فرانسه علاقمند به توسعه همکاری ­های علمی بین دانشگاه­ ها و مراکز پژوهشی ایران و فرانسه بوده و سفارت فرانسه در ایران می ­تواند در تسهیل روند ایجاد روابط علمی در زمینه ­های مورد علاقه طرفین نقش ایفاء نماید. ایشان همچنین به  برنامه پژوهشی جندی‌شاپور اشاره کردند که برنامه موفقی برای گسترش همکاری‌های پژوهشی پیشرفته میان پژوهشگران دو ...
برگزاری مراسم هفته پژوهش
 به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی (تبریز) مراسم هفته پژوهش در مورخ 24 آذر 95 با شرکت همکاران پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در سالن جلسات برگزار شد. ...
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک